Αξιολόγηση προϊόντων 20ης Ιουνίου 2020

Οδηγίες

Συμπληρώνοντας αυτή τη φόρμα βοηθάτε την προσπάθεια για μια κατά το δυνατόν αντικειμενική αξιολόγηση των προϊόντων αλλά και των ίδιων των απευθείας διαθέσεων. Όσο μεγαλύτερη συμμετοχή υπάρχει τόσο πιο "'έγκυρη" θα είναι η συνολική και συλλογική εικόνα που θα έχει η κίνηση για συγκεκριμένα προϊόντα και παραγωγούς.

Επίσης η γνώμη σας και οι προτάσεις-υποδείξεις σας θα βοηθήσουν στη βελτίωση της κίνησης. Πέρα όμως από τις υποδείξεις επιζητούμε τη ενεργό συμμετοχή σας στις ίδιες τις διαδικασίες και στη "ζωή" του "Κάστρου Αλληλεγγύης".

Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία με τα στοιχεία σας (και το email εφόσον διαθέτετε). Ζητούνται στοιχεία ώστε να διασφαλιστεί ότι η αξιολόγηση γίνεται από αυτούς που πράγματι παρέλαβαν προϊόντα στην 56η απευθείας διάθεση. Στη διπλανή Λίστα αξιολόγησης για 20/06/2020 δεν θα φαίνονται τα στοιχεία παρά μόνο ένας κωδικός που μόνο εσείς γνωρίζετε.

Αξιολογήστε τα προϊόντα που παραλάβατε και στο κάτω μέρος της φόρμας εισάγετε τον κωδικό επιβεβαίωσης. Πριν πατήσετε "Υποβολή" σημειώστε αυτόν τον κωδικό. Με βάση αυτόν θα αναζητήσετε την αξιολόγησή σας στη διπλανή λίστα.

Τέλος πατήστε το κουμπί "Υποβολή". Αν ο κωδικός είναι σωστός, θα εμφανιστεί το μήνυμα:  "Η αξιολόγησή σας καταχωρήθηκε".

Αν θέλετε να διορθώσετε κάτι στείλτε email στο xmlamias@gmail.com ή τηλεφωνήστε και δηλώστε για ποιο προϊόν θέλετε να διορθωθεί η αξιολόγηση.

 

Δηλώστε κατά προτίμηση το τηλέφωνο που είχατε δηλώσει στην τελευταία παραγγελία

Παρακαλούμε αξιολογήστε μόνο τα προϊόντα που παραλάβατε το Σάββατο 20 Ιουνίου 2020.


Γαλακτοτυροκομικά


Κρεμμύδια - Σκόρδα


Ρύζι Νυχάκι 


Απορρυπαντικά


Χαρτικά

Γράψτε τις παρατηρήσεις σας για τα προϊόντα.


Γνώμη για την Απευθείας Διάθεση και την κίνηση

Πως αξιολογείτε την 56η απευθείας διάθεση από πλευράς οργάνωσης και εξυπηρέτησής σας
Πως αξιολογείτε την κίνηση "Κάστρο Αλληλεγγύης" με βάση όλες τις απευθείας διαθέσεις
Γράψτε τις παρατηρήσεις ή τις υποδείξεις σας για την κίνηση "Κάστρο Αλληλεγγύης"
Σημαντικό: Πληκτρολογήστε τον κωδικό επιβεβαίωσης όπως ακριβώς εμφανίζεται. Αγνοήστε τα γκρίζα σκιασμένα γράμματα.