Οδηγίες Παραλαβής Παραγγελιών 3ης-10-2015

 

Ενημερωτικό σημείωμα διάθεσης 3ης-10-2015

Η είσοδος στον χώρο του Parking της διανομής θα γίνεται από την οδό Φιλίας, απέναντι από την κύρια είσοδο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Όσων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Α - Ι :   στις ώρες   9:00-10:00

Όσων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Κ - M :  στις ώρες 10:00-11:00

Όσων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα N - Ω :  στις ώρες 11:00-12:00

Ανεξαρτήτως αρχικού γράμματος επωνύμου στις ώρες 12:00 - 13:00  (χρησιμοποιήστε το σε εξαιρετικές περιπτώσεις)

Εξαιρούνται από το παραπάνω πρόγραμμα όσοι δήλωσαν στη φόρμα διαφορετική ώρα παραλαβής ή έστειλαν σχετικό email μέχρι το βράδυ της Τρίτης 29-9-2015.

Η σωστή διανομή απαιτεί από όλους μας την τήρηση του παραπάνω προγράμματος. Κάνουμε θερμή έκκληση να το τηρήσετε. Έχουμε λάβει όλα τα μέτρα για να μην υπάρξουν καθυστερήσεις και όσοι προσέρχονται στην ώρα τους εξυπηρετούνται από την γραμματεία αμέσως.

Δεν θα διατίθενται προϊόντα αν δεν έχει προηγηθεί παραγγελία. 

Στην είσοδο εθελοντές της κίνησης θα σας πληροφορούν για τη θέση που πρέπει προσωρινά να σταθμεύσετε.

Στη συνέχεια θα παραδώσετε, εφόσον έχετε φέρει μαζί σας, τα είδη για τους πρόσφυγες, τα φάρμακα, το τηγανέλαιο και τα πλαστικά καπάκια. Μπορείτε επίσης, όσοι επιθυμείτε, να ζητήσετε να εγγραφείτε εθελοντές για την επόμενη απευθείας διάθεση προϊόντων που προγραμματίζεται για τις 7 Νοεμβρίου 2015.

Δίπλα θα βρίσκεται η Γραμματεία όπου θα σας παραδοθεί μία εκτύπωση της παραγγελίας που έχετε ήδη κάνει. Αυτή θα περιλαμβάνει σε ένα χαρτί, ένα στέλεχος και πέντε αποκόμματα (ένα για κάθε παραγωγό-προμηθευτή εκτός των οσπρίων που ένα απόκομμα περιλαμβάνει 3 παραγωγούς και του μελιού που περιλαμβάνει 2).

Στη γραμματεία 4 εθελοντές (με 2 υπολογιστές) εξυπηρετούν αποκλειστικά όσους έχουν παραγγείλει και έχουν έρθει σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Κοιτάξτε σε ποιον από τους 2 υπολογιστές αντιστοιχεί το πρώτο γράμμα του επωνύμου (που έχετε δηλώσει στην παραγγελία), στον οποίο θα βρίσκεται και το αντίστοιχο μπλοκ εκτυπωμένων παραγγελιών. Υπάρχουν πάνω στο κιόσκι της γραμματείας οι σχετικές ταμπέλες.

Αποφύγετε κατά το δυνατόν να έρθετε ακριβώς στις ώρες 10 ή 11, όταν θα γίνεται (για 4-5 λεπτά) η αλλαγή των παραπάνω μπλοκ εκτυπωμένων παραγγελιών. Είναι διαφορετικό, για παράδειγμα, να έρθετε 10 παρά 3 από το να έρθετε 10 και 3 (και ας διαφέρουν μόνο κατά 6 λεπτά), σε διαφορετική θέση θα βρείτε την παραγγελία σας.

Αν έχετε δηλώσει διαφορετική ώρα παραλαβής κοιτάξτε μόνο σε ποιον υπολογιστή αντιστοιχεί αυτή η ώρα και όχι το πρώτο γράμμα του επωνύμου σας.

Θα δυσκολέψετε την αναζήτηση της παραγγελίας σας αν έρθετε σε διαφορετική ώρα από την προβλεπόμενη στο πρόγραμμα ή από αυτή που έχετε δηλώσει.

Από πλευράς εθελοντών θα γίνει το ανθρωπίνως δυνατόν (ακόμη και τότε) να μην υπάρχουν καθυστερήσεις αλλά δεν είναι δυνατόν όλοι να εξυπηρετηθούν ταυτόχρονα.

Η συνεργασία δύο ή τριών καταναλωτών για ενιαία παραλαβή παραγγελιών διευκολύνει τη διανομή. Στη γραμματεία θα υπάρχουν άλλοι δύο εθελοντές (με τρίτο υπολογιστή) για την διεκπεραίωση των παραγγελιών που έχετε αναλάβει και έπρεπε να παραληφθούν σε διαφορετική ώρα.

Αν θέλετε να προμηθευτείτε επιπλέον ποσότητες από αυτές που έχετε παραγγείλει (για σας ή για λογαριασμό κάποιου άλλου) δηλώστε το στη γραμματεία κατά την παραλαβή της εκτυπωμένης παραγγελίας. Για την διεκπεραίωση αυτών των διορθώσεων, θα υπάρχουν 2 επιπλέον εθελοντές (με τέταρτο υπολογιστή) ώστε να μην καθυστερεί η παραλαβή των υπολοίπων παραγγελιών.

Μετά την παραλαβή της εκτύπωσης θα πληρώσετε στα ταμεία (θα βρίσκονται αμέσως μετά την γραμματεία) των παραγωγών-προμηθευτών για πατάτες (1ο ταμείο), αλεύρι (2ο ταμείο), φασόλια-ρεβύθια (3ο ταμείο), φακές (4ο ταμείο), γίγαντες (5ο ταμείο). Από εκεί θα πάρετε και τις σχετικές αποδείξεις ταμειακής μηχανής ή χειρόγραφες, οι οποίες θα επικολληθούν (από εθελοντές της κίνησης) πάνω στο στέλεχος της εκτύπωσης.

Παρακαλείστε να προσέλθετε με το ακριβές αντίτιμο ανά παραγωγό / προμηθευτή για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στα Ταμεία.

Αμέσως μετά, εφόσον έχετε παραγγείλει τυρί ή μέλι, θα πάτε να τα παραλάβετε και να τα πληρώσετε επιτόπου. Εκεί θα κοπούν και τα δύο πρώτα αποκόμματα (το ένα για φέτα ή γίδινο και το δεύτερο για μέλι).

Στη συνέχεια θα μπείτε στο αυτοκίνητό σας και θα κατευθυνθείτε προς τις θέσεις των φορτηγών για την παραλαβή των υπολοίπων προϊόντων. Η σειρά θα είναι: πρώτα πατάτες μετά αλεύρι και στο τέλος όσπρια (3 παραγωγοί).

Κάνουμε θερμή έκκληση να μην πάτε με τα πόδια (εφόσον έχετε έρθει με αυτοκίνητο) για την παραλαβή. Στην προσπάθεια να κερδηθούν ένα-δύο λεπτά χάνονται πολύ περισσότερα με την αναστάστωση που δημιουργείται.

Για κάθε είδος προϊόντων με την παραλαβή θα αποκόπτεται και ένα απόκομμα από την εκτυπωμένη παραγγελία σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή να κοπεί το σωστό απόκομμα και να παραλάβετε τα σωστά προϊόντα.

Πρόθεσή μας πάντα είναι να υπάρχουν δύο σειρές παραλαβής (και από τις δύο πλευρές των φορτηγών). Αυτό για να υλοποιηθεί χρειάζεται μεγαλύτερο αριθμό εθελοντών και σωστή προσωρινή στάθμευση των αυτοκινήτων. Σας παρακαλούμε να βοηθήσετε με όποιον τρόπο μπορείτε αυτή τη συλλογική προσπάθεια.

Η έξοδος θα γίνεται από την απέναντι πλευρά της εισόδου, δίπλα από το βενζινάδικο του Βερόπουλου.

 

Η συντονιστική ομάδα