Ευχαριστίες παραγωγού

 

Ευχαριστίες παραγωγού

Η επιστολή που ακολουθεί στάλθηκε από παραγωγό, στην Ομάδα Παράκαμψης Μεσαζόντων Κέρκυρας με την οποία συνεργάζεται.

Μας κοινοποιήθηκε από τους φίλους μας στην Κέρκυρα στα πλαίσια της στενής (χωρίς μεγάλα λόγια) συνεργασίας και της συχνής μας επικοινωνίας.

Αποτελεί ένα δείγμα της προσφοράς των πρωτοβουλιών χωρίς μεσάζοντες (με τα μάτια των παραγωγών) και πιστεύοντας ότι εκφράζει πολλούς από αυτούς τη δημοσιεύουμε ανώνυμα:

" Μια ακόμα δράση έγινε με μεγάλη επιτυχία και ως προς την ποσότητα που δόθηκε αλλά και ως προς την είσπραξη που κάναμε. Όταν ξεκινήσαμε την συνεργασία μας δεν φανταζόμουν την δύναμη που θα μπορούσε να βγει μέσα από όλη αυτή τη προσπάθεια με την αλληλεγγύη που αναπτύχθηκε.

Πέρα από την οικονομική βοήθεια που ήταν τεράστια για τις τρεις οικογένειες που ζούμε από την ενασχόληση μας με την παραγωγή ……  και τα μεγάλα προβλήματα που μας προκαλούν οι «Νόμοι της αγοράς», οι έμποροι που κυριολεκτικά μας ζητούν την παραγωγή μας σε τιμές εξευτελιστικές, αυτό που είναι το πιο συγκινητικό είναι η μεγάλη απέραντη αγκαλιά  που μας αγκάλιασε και μας κάνει να νιώθουμε μια άλλου είδους συνεργασία.

Όχι αυτή του παραγωγού με τον πελάτη αλλά αυτή της αλληλεγγύης και της συλλογικής προσπάθειας που αναπτύξαμε όλο αυτό το διάστημα.

Είναι πολύ σημαντικό να βλέπω χαρούμενα πρόσωπα να έρχονται στις δράσεις και να μας στηρίζουν και οικονομικά αλλά και ηθικά επιβραβεύοντας την ποιότητα των προϊόντων μας.

Σας ευχαριστούμε για την οικονομική βοήθεια αλλά και την τεράστια αλληλεγγύη που μας προσφέρετε και δίνουμε ένα μεγάλο μέρος της παραγωγής μας σε τιμές που και εμάς μας συμφέρει, αλλά και για τους καταναλωτές να είναι χαμηλές για ένα ποιοτικό προϊόν.

Καλό καλοκαίρι με χαμόγελο και αισιοδοξία.

Με εκτίμηση

Ο παραγωγός "