Ανοιχτή Συνέλευση 9-10-2017

Σας προσκαλούμε την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 7:00 μ.μ., στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Λαμιέων, οδός Λεωνίδου 9-11, στην δέκατη τρίτη ανοιχτή συνέλευση της κίνησης

«ΚΑΣΤΡΟ Αλληλεγγύης - Χωρίς Μεσάζοντες ΛΑΜΙΑΣ».

1) Απολογισμός δράσεων Κίνησης και Πανελλαδικού Δικτύου - Ενημέρωση για τις εξελίξεις στο θεσμικό πλαίσιο.

2) Αναγκαιότητα ύπαρξης και εξέλιξη της κίνησης - Προτάσεις μελών για ενίσχυση και διάδοσή της.

3) Ενημέρωση & συζήτηση για τη Βιβλιοθήκη - Παράλληλες δράσεις - Προτάσεις νέων δράσεων

4) Εγγραφή νέων εθελοντών - Εκλογή νέας συντονιστικής ομάδας - Καταμερισμός εργασιών μελών (Η τακτική ανανέωση της συντονιστικής ομάδας είναι μία από τις αρχές της κίνησης).

Προσκαλούμε στη συνέλευση όλους ανεξαιρέτως τους συμπολίτες μας που έχουν συμμετάσχει ή θέλουν να συμμετέχουν ενεργά ως αγοραστές και εθελοντές καθώς και τους παραγωγούς που συνεργάστηκαν ή θέλουν να συνεργαστούν με την κίνηση.

Όπως πάντα, στη Συνέλευση καλούμε όλους ανεξαιρέτως τους συμπολίτες της περιοχής μας που έχουν συμμετάσχει ή θέλουν να συμμετέχουν ενεργά ως αγοραστές και εθελοντές, καθώς και όλους τους παραγωγούς που συνεργάστηκαν ή θέλουν να συνεργαστούν μαζί μας.

Η πλατιά συμμετοχή στη λήψη και στην υλοποίηση των αποφάσεων, είναι πολύτιμη και η μόνη οδός για να μπορούμε να συνεχίζουμε εύλογα και αποτελεσματικά.

Όσοι πιστεύουν ότι αυτή η προσπάθεια αξίζει τον κόπο να συνεχιστεί και να δυναμώσει, ας την στηρίξουν έμπρακτα με την ενεργό συμμετοχή τους και ας ενημερώσουν όσους άλλους νομίζουν ότι ενδιαφέρονται και δεν γνωρίζουν την κίνηση.

Για την καλύτερη και ουσιαστική προετοιμασία της Συνέλευσης, περιμένουμε προτάσεις στο email της κίνησης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .   Ενημερώστε όσους νομίζετε ότι ενδιαφέρονται και δεν γνωρίζουν την κίνηση.

Παραγγελίες Προϊόντων 7ης Οκτωβρίου 2017

Απευθείας διάθεση προϊόντων το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Οι παραγγελίες
ξεκινούν από σήμερα Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017 για τα τοπικά - ελληνικά προϊόντα:

• Μέλι από παραγωγό της Λαμίας
  • Φυσικά Καθαριστικά από το αυτοδιαχειριζόμενο εργοστάσιο ΒΙΟΜΕ
  • Τυρί Φέτα και Γίδινο από Λαμία
  • Πατάτες από Νευροκόπι
  • Αλεύρι από Λαμία
  • Κρεμμύδια και Κελυφωτά Φιστίκια από Φάρσαλα
  • Όσπρια, Φάβα και Λιαστή ντομάτα από Φάρσαλα

Διάθεση το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017, μόνο με παραγγελίες μέχρι Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017.

Προϊόντα 7-10-2017

Συλλογή μαθητικού υλικού 16/9/2017

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου:
Συλλογή μαθητικού υλικού

Συλλογή του 2015 - Ζωγραφική

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ  σε συνεργασία με το «Κάστρο Αλληλεγγύης - Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας»  διοργανώνουμε και υλοποιούμε μαζί για 5η  συνεχόμενη χρονιά συλλογή μαθητικού υλικού, το οποίο θα διατεθεί και πάλι  σε μαθητές σχολείων της ευρύτερης περιοχής μας που έχουν ανάγκη.

Δυο χρόνια χωρίς τον Πέτρο

Μετά τη 13η διάθεση στις 20-9-2014

Ένα μεγάλο ποίημα:

"Να 'χα τ' αθάνατο νερό
ψυχή καινούργια να 'χα
να σου 'δινα να ξύπναγες
για μια στιγμή μονάχα.

Να δεις, να πεις, να το χαρείς
ακέραιο τ' όνειρό σου
να στέκεται ολοζώντανο
κοντά σου, στο πλευρό σου.
..."

αντί για δικά μας λόγια,

οι φίλοι σου εθελοντές

Απολογισμός διάθεσης 17ης Ιουνίου 2017

Καλό καλοκαίρι. Νέα αρχή από Σεπτέμβρη

Απολογισμός 35ης απευθείας διάθεσης προϊόντων

Πραγματοποιήσαμε το Σάββατο 17 Ιουνίου την 35η απευθείας διάθεση προϊόντων με τυρί, ρύζι, κρεμμύδια,σκόρδα,μέλι και φυσικά καθαριστικά του αυτοδιαχειριζόμενου εργοστασίου ΒΙΟΜΕ. Όλα άριστα ελληνικά προϊόντα, σε εξαιρετικές τιμές ειδικά για το κίνημα «Χωρίς Μεσάζοντες».

Σελίδα 1 από 28