Μεγάλη Συμμετοχή στη Συλλογή Μαθητικού Υλικού

 

Syllogi_MAth_YlikouΣυγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα αλληλεγγύης προς τη νέα γενιά για τη συγκέντρωση μαθητικού υλικού.

Γέμισε παιδικές φωνές και χρώματα η πλατεία Ελευθερίας όπου το Σάββατο (26/10) το πρωί γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί πρόσφεραν κάθε είδους σχολικό υλικό (τετράδια, τσάντες, μολύβια, χρώματα, παραμύθια, βοηθήματα κλπ.).

Τα μικρά παιδιά με φαντασία ζωγράφισαν τις ευχές τους για ένα καλύτερο κόσμο ενώ είχαν την ευκαιρία να διαλέξουν και να πάρουν επί τόπου δωρεάν λογοτεχνικά βιβλία, βοηθήματα και γραφική ύλη. Το υπόλοιπο σχολικό υλικό που συγκεντρώθηκε θα διατεθεί από τους εκπαιδευτικούς στα σχολεία σε μαθητές που τα χρειάζονται.

Η εκδήλωση έγινε με πρωτοβουλία των Συλλόγων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας και της κίνησης “Κάστρο Αλληλεγγύης - Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας».

Όσοι συμπολίτες μας δεν μπόρεσαν να έρθουν και θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια  προσφέροντας  σχολικά είδη καινούργια ή μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση μπορούν να απευθυνθούν στους εκπαιδευτικούς στα σχολεία ή να φέρουν το σχολικό υλικό το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013 στο parking απέναντι από την είσοδο της Πανελλήνιας ΄Εκθεσης Λαμίας κατά τη διάρκεια της 5ης απευθείας  διάθεσης προϊόντων.