Συγκέντρωση, δωρεάν διάθεση μαθητικού υλικού

 

Στην οικονομική και κοινωνική κρίση που μαστίζει το λαό μας στεκόμαστε αλληλέγγυοι και στη νέα γενιά. Στεκόμαστε δίπλα στους μικρούς και μεγάλους μαθητές που κάτω από αντίξοες συνθήκες δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα για ένα καλύτερο αύριο, σε έναν κόσμο δίκαιο, ανοιχτό σε νέες κοινωνικές δομές και απαλλαγμένο από την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

 Ζητάμε τη συνεργασία των μαθητών, των γονέων, των εκπαιδευτικών και όλων των συμπολιτών για τη συλλογή μαθητικού υλικού (τετράδια, μολύβια, μπλοκ, χρώματα, γεωμετρικά όργανα, κασετίνες, χάρτες, τσάντες, βοηθήματα, λεξικά ελληνικής ή άλλων γλωσσών, λογοτεχνικά βιβλία κ.ά.) καινούρια ή ακόμα και χρησιμοποιημένα σε καλή κατάσταση.

Μέρος αυτών (λεξικά, λογοτεχνικά βιβλία, βοηθήματα) θα διατεθούν επιτόπου ελεύθερα σε όσα παιδιά τα χρειάζονται. Τα άλλα είδη θα σταλούν  στα σχολεία μέσω των  οποίων θα γίνεται η διανομή.

    Αυτό το Σάββατο, 26.10.2013, από τις 10.30 έως τις 13.30, στην πλατεία Ελευθερίας.

      Οι δυσκολίες και τα οικονομικά προβλήματα μας φέρνουν πιο κοντά. Δίνουμε σφιχτά το χέρι  σε κάθε άνθρωπο που είναι δίπλα μας χτίζοντας σχέσεις αλληλεγγύης.

    « Το πρόβλημά σου είναι και δικό μου . Τη λύση  θα τη δώσουμε μαζί.»

 

Κάστρο Αλληλεγγύης – Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας

ΕΛΜΕ Φθιώτιδας

Σύλλογος Εκπ/κών Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Φθιώτιδας