Αλληλεγγύη και στην ψυχαχωγία

 


Αλληλεγγύη και στην ψυχαχωγία


Ευχάριστο ξάφνιασμα για την κίνησή μας ήταν η προσφορά 50 δωρεάν εισιτηρίων αλληλεγγύης, από το Θέατρο του Νέου Κόσμου, που θα δώσει παράσταση την Τρίτη 8 Ιουλίου 2014 στις 21:00, στην Υπάτη, στον Τόπο Τεχνών Χώρα. Αλληλεγγύη λοιπόν και στη θεατρική ψυχαχωγία. 

 

Ο τίτλος της παράστασης είναι Η Κοιμωμένη ξύπνησε, ένα παραμύθι που ελπίζουμε να ξυπνήσει συνειδήσεις και όλοι μαζί, στηρίζοντας ο ένας τον άλλο, να δώσουμε ένα ευχάριστο τέλος στο «παραμύθι» που ζούμε.

Ευχαριστούμε τους φίλους του Θεάτρου Νέου Κόσμου που κάνουν πράξη την έννοια της αλληλεγγύης.

Παραθέτουμε την επιστολή που λάβαμε:

Αγαπητοί φίλοι,

Το Θέατρο του Νέου Κόσμου, σε συνεργασία με τις κατά τόπους δομές αλληλεγγύης, προσφέρει για κάθε παράσταση της φετινής του περιοδείας έναν αριθμό θέσεων δωρεάν για παιδιά και τους συνοδούς τους που δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν εισιτήριο.

Η παράστασή μας Η Κοιμωμένη ξύπνησε θα παιχτεί στον Τόπο Τεχνών Χώρα στην Υπάτη την Τρίτη 8 Ιουλίου 2014 στις 21:00 και μπορούμε να διαθέσουμε 50 δωρεάν εισιτήρια αλληλεγγύης. Επισυνάπτουμε ενημερωτικό υλικό για την παράσταση και ζητάμε τη συνεργασία σας για να διατεθούν τα εισιτήρια αυτά σε μικρούς και μεγάλους συμπολίτες μας που λόγω της κρίσης στερούνται τη θεατρική ψυχαγωγία.

Ευχαριστούμε πολύ και παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω πληροφορία.

Μαρία Παπαλέξη

Βοηθός Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης

Δηλώστε τη συμμετοχή σας στη φόρμα στο αριστερό μέρος της ιστοσελίδας. Η φόρμα θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι να συμπληρωθούν συμμετοχές για 50 εισιτήρια και το αργότερο μέχρι την Κυριακή 6 Ιουλίου. Η λίστα με τα ονόματα αυτών που δικαιούνται δωρεάν είσοδο θα παραδοθεί από τη συντονιστική ομάδα στους υπευθύνους του θεάτρου.

Από το  "ΚΑΣΤΡΟ Αλληλεγγύης – Χωρίς Μεσάζοντες ΛΑΜΙΑΣ".