Προγραμματισμός Διάθεσης Προϊόντων για 8 Ιουνίου 2013

 

Η κίνηση «ΚΑΣΤΡΟ Αλληλεγγύης - Χωρίς Μεσάζοντες ΛΑΜΙΑΣ» προγραμματίζει για το Σάββατο 8 Ιουνίου 2013 τη δεύτερη απευθείας διάθεση προϊόντων.

Προϊόντα:

Βάσει της προτίμησης των ίδιων των καταναλωτών, όπως εκφράστηκε με την ψηφοφορία που έγινε στο χώρο της πρώτης διάθεσης το Σάββατο 11/5, τα προϊόντα που επιλέξαμε για έρευνα αγοράς και λήψη προσφορών είναι:

α) Πατάτα ανοιξιάτικης παραγωγής 2013

β) Κρεμμύδια ξερά ανοιξιάτικης παραγωγής 2013

γ) Ζυμαρικά παραδοσιακά τοπικών βιοτεχνιών

δ) Τυρί Φέτα παραγωγής ντόπιων τυροκομείων

ε) Απορρυπαντικά (χεριών, πιάτων, πλυντηρίων & γενικής χρήσης) ελληνικών βιοτεχνιών

στ) Χαρτικά οικιακής χρήσης (χαρτοπετσέτες, χαρτί κουζίνας κλπ) ελληνικών βιοτεχνιών

Κατάθεση & προθεσμία προσφορών:

Καλούμε τους παραγωγούς των παραπάνω προϊόντων να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, μέχρι την Τετάρτη 22 Μαΐου και ώρα 3:00 μ.μ., δίνοντας τα στοιχεία τους και τις προσφορές τους μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας παραγωγών που θα βρουν στην ιστοσελίδα μας και στέλνοντας αναλυτικά τις προσφορές μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά (βεβαιώσεις καλλιέργειας, πιστοποιητικά, εργαστηριακές αναλύσεις) στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δημοσκόπηση προϊόντων:

Η ηλεκτρονική ψηφοφορία προϊόντων συνεχίζεται στην ιστοσελίδα μας μέχρι την Τετάρτη 22/5.

Επιλογή προϊόντων:

Το πόσα και ποια προϊόντα θα διατεθούν, θα εξαρτηθεί από τη διαθεσιμότητα βάσει των όρων παραγωγής που θέτουμε, από τις τιμές που θα προσφερθούν και από τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας. Οι παραγγελίες θα είναι κυρίως ηλεκτρονικές και προβλέπεται να ξεκινήσουν την Πέμπτη 23/5.

Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιστοσελίδα  : http://www.kastrolamias.gr

Τηλέφωνο   : 6985603574