Απολογισμός διάθεσης 22ας Νοεμβρίου 2014

 

Πραγματοποιήσαμε το περασμένο Σάββατο 22 Νοεμβρίου τη 15η απευθείας διάθεση προϊόντων. Περιλάμβανε τυρί, πορτοκάλια, μανταρίνια, λεμόνια, απορρυπαντικά και χαρτικά, όλα άριστα ελληνικά προϊόντα και σε εξαιρετικές τιμές ειδικά για το κίνημα Χωρίς Μεσάζοντες.

Συνεχίστηκαν επίσης οι καθιερωμένες συλλογές φαρμάκων για εθελοντικές δομές υγείας, τηγανέλαιου για ανταλλαγή με προϊόντα προς δωρεά, πλαστικών καπακιών για το Σύλλογο Παραπληγικών και σχολικών ειδών σε συνεργασία με τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών.

Ήταν μια ακόμη απευθείας διάθεση που ολοκληρώθηκε με επιτυχία, στην οποία συμμετείχαν και νέοι εθελοντές, στοιχείο ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για όλους μας. Τους ευχαριστούμε!

Ταυτόχρονα, έγινε ενημέρωση και μαζί συλλογή υπογραφών στα πλαίσια της συμμετοχής μας στην πανελλαδική διαμαρτυρία για την ύπουλη προσπάθεια κατάργησης του κινήματος «Χωρίς μεσάζοντες» με το Νόμο 4264. Συλλέξαμε πάνω από 250 νέες υπογραφές, δίνοντας τη δυνατότητα σε πολλούς ανθρώπους, χωρίς πρόσβαση στο internet, να εκφράσουν την αντίθεσή τους.

Σημαντική τόσο στην ενημέρωση όσο και στη συλλογή υπογραφών ήταν η συμμετοχή νέας παραγωγού από την Καστοριά. Η ίδια, έχοντας ήδη διαθέσει προϊόντα μέσω της κίνησης, είχε από καιρό προσφερθεί να βοηθήσει εθελοντικά σε επόμενη διάθεση προϊόντων. Από την πλευρά μας θεωρήθηκε καλό, μαζί με εθελοντές της κίνησης, να βοηθήσει στον τομέα ενημέρωσης και συλλογής υπογραφών. Ελπίζουμε να γίνει παράδειγμα και για άλλους παραγωγούς.

Η διαμαρτυρία συνεχίζεται στο διαδίκτυο, καλούμε τους συμπολίτες μας να λάβουν μέρος και να την προωθήσουν, ώστε όλοι μαζί να αναγκάσουμε την κυβέρνηση να τροποποιήσει όλα τα επίμαχα σημεία του νόμου.

Συνεχίζουμε προγραμματίζοντας την επόμενη απευθείας διάθεση για το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου που θα περιλαμβάνει Πατάτες, Αλεύρι, Τυρί, Μέλι, Κρεμμύδια και ίσως Σαλάτες και Ξερά Σύκα. Θα ανακοινωθεί εγκαίρως με σχετικό νέο Δελτίο Τύπου μόλις οριστικοποιηθούν οι προσφορές.

Στην ιστοσελίδα μας www.kastrolamias.gr υπάρχει συνεχώς ενημέρωση για την κίνηση και εκεί είναι διαθέσιμες οι ηλεκτρονικές Φόρμες για δηλώσεις συμμετοχής Εθελοντών στις δράσεις και Παραγωγών με τις προσφορές τους. Επίσης, το email  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  και τα τηλέφωνα 6985603574 & 6906981623, είναι στη διάθεση όλων για εκτενέστερη και άμεση επικοινωνία.

Ευχαριστούμε, όλους όσους μας στηρίζουν, τους παραγωγούς και ιδιαιτέρως τους εθελοντές.

Η Συντονιστική Ομάδα

Ιστοσελίδα                  : www.kastrolamias.gr

Επικοινωνία ηλεκτρονική: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επικοινωνία τηλεφωνική : 6985603574 (WhatsUp) & 6906981623 (Free2Go)