Παραγγελίες Προϊόντων 3ης Οκτωβρίου 2015


 

 Απευθείας διάθεση προϊόντων το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015


Οι παραγγελίες ξεκινούν από σήμερα Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015 για τα τοπικά - ελληνικά προϊόντα:

  • Τυρί Φέτα και Γίδινο από Λαμία
  • Μέλι από 2 παραγωγούς της Λαμίας
  • Πατάτες από Νευροκόπι
  • Αλεύρι από Λαμία
  • Όσπρια: Φασόλια - Ρεβύθια Φιλιαδόνας, Φακές Φαρσάλων και Γίγαντες Καστοριάς

Μόνο με παραγγελίες μέχρι Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015 και παραλαβή προϊόντων το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015.
 

Προέλευση - Τιμές Προϊόντων

 

 - Τυρί Φέτα προς 6 € / κιλό και Τυρί Γίδινο προς 6,20 € / κιλό, σε συσκευασίες των 2,5 κιλών, από τα Γαλακτοτυροκομικά Ζήσιμου.Μέλι από την περιοχή μας - (παραγωγός Αντωνόπουλος Παναγιώτης):

 - Ανθόμελο με 6 € / κιλό, σε συσκευασίες του κιλού.

 - Θυμαρίσιο μέλι με 9 € / κιλό, σε συσκευασίες του κιλού.


 Μέλι από την περιοχή μας - (παραγωγός Χριστόπουλος Κλεομένης):

  - Μέλι από Καστανιά-Βελανιδιά με 7 € / κιλό, σε συσκευασίες του κιλού. 

  - Ελατόμελο με 8 € / κιλό, σε συσκευασίες του κιλού.

  - Ελατόμελο με 7 € / κιλό, σε συσκευασίες των 2 κιλών (14 € / 2κιλο).

 

  - Πατάτες Νευροκοπίου (ποικιλίας Jelly, συγκομιδής Σεπτεμβρίου 2015) μεσαίες-μεγάλες σε συσκευασίες των 20 κιλών στην τιμή των 8 €, σε συσκευασίες των 10 κιλών στην τιμή των 4 € (0,40 € / κιλό)   και μικρές  [ (*) περιορισμένη ποσότητα, εξαντλήθηκε] σε συσκευασίες των 10 κιλών στην τιμή των 2,5 € (0,25 € / κιλό) - παραγωγός  Χριστοδουλίδου Αναστασία.

Σημαντική σημείωση: Οι πατάτες θα έρθουν μόνο αν οι παραγγελίες υπερβούν τους 9 τόνους. Διαφορετικά η απευθείας διάθεση θα γίνει με τα υπόλοιπα προϊόντα (**).

 

- Αλεύρι σκληρό τύπου Μ σε συσκευασίες των 5 κιλών στην τιμή των 3 € (0,60 € / κιλό) Αλεύρι μαλακό τύπου 70% σε συσκευασίες των 5 κιλών στην τιμή των 3 € (0,60 € / κιλό) και Αλεύρι Ολικής Άλεσης από σκληρό σιτάρι  σε συσκευασίες των 5 κιλών στην τιμή των 4 € (0,80 € / κιλό) από τους Μύλους Θέου.

 

Όσπρια από τρεις παραγωγούς (όλα πρόσφατης συγκομιδής):

- Φασόλια και Ρεβίθια σε συσκευασίες των 2 κιλών προς 3,5 (1,75 €/ κιλό)  από Φυλιαδώνα Δομοκού - παραγωγός Στάθης Παπαδήμας.

- Φακές σε συσκευασίες των 3 κιλών στην τιμή των 4 (1,334 € / κιλό)  από Χαλκιάδες Φαρσάλων - παραγωγός Δαμιανίδης Δαμιανός.

- Φασόλια Γίγαντες σε συσκευασίες των δύο κιλών στην τιμή των 6 € (3 € /  κιλό)  από Λαχανόκηπους Καστοριάς - παραγωγός Καραγιάννη Φωτεινή.

 

 

Παραγγελίες - Οδηγίες - Προθεσμία

Οι παραγγελίες θα γίνονται:

  • διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας στην αριστερή πλευρά της ιστοσελίδας μας (www.kastrolamias.gr 
  • τηλεφωνικά, στα τηλέφωνα 6985603574 What’s Up και 6906981623 Free2Go.
  • στην Πλατεία Πάρκου, από εθελοντές της κίνησης: Πέμπτη (24/9, ώρες 7:00-9:00 μ.μ.) και Σάββατο (26/9, ώρες 10:30π.μ.-12:30μ.μ.).

Σας προτρέπουμε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας από την ιστοσελίδα και να βοηθήσετε όσους δεν μπορούν ή δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Από τη φόρμα μπορείτε να επιλέξετε και ώρα παραλαβής (9:30/10:30/11:30/12:15) σε περίπτωση που δεν σας εξυπηρετεί το παρακάτω πρόγραμμα.  Αν δεν είστε σίγουροι για αυτή την ώρα παραλαβής (με προσέγγιση 15 λεπτών) παρακαλούμε μην την επιλέγετε.

Η έγκαιρη παραγγελία σας θα συμβάλλει στον καλύτερο προγραμματισμό και στην καλύτερη οργάνωση της διανομής.

ΠΡΟΣΟΧΗ! η φόρμα θα είναι ανοιχτή μέχρι την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015 (11μ.μ.). Αμέσως μετά αρχίζει η διαδικασία εκτύπωσης των παραγγελιών. Μέχρι την προηγούμενη ημέρα μπορείτε να ζητήσετε διόρθωση της παραγγελίας ή να δηλώσετε (εκ των υστέρων) ώρα παραλαβής στέλνοντας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Πρόγραμμα  Παραλαβής Προϊόντων

Η διανομή θα γίνει στο Parking απέναντι από την είσοδο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015 και από ώρα 9 π.μ. έως 1 μ.μ. με τον παρακάτω τρόπο:

Όσων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Α - Ι :   στις ώρες   9:00-10:00

Όσων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Κ - Μστις ώρες 10:00-11:00

Όσων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Ν - Ωστις ώρες 11:00-12:00

Ανεξαρτήτως αρχικού γράμματος επωνύμου στις ώρες 12:00 - 13:00  (χρησιμοποιήστε το σε εξαιρετικές περιπτώσεις)

Δεν θα διατίθενται προϊόντα αν δεν έχει προηγηθεί παραγγελία.

Η σωστή διανομή απαιτεί από όλους μας την τήρηση του παραπάνω προγράμματος. Κάνουμε θερμή έκκληση να το τηρήσετε.

Στη γραμματεία 4 εθελοντές (με 2 υπολογιστές) θα εξυπηρετούν αποκλειστικά όσους έχουν έρθει σύμφωνα με το πρόγραμμα ή με την ώρα παραλαβής που έχουν δηλώσει.

Θα δυσκολέψετε την αναζήτηση της παραγγελίας σας αν έρθετε σε διαφορετική ώρα. Αποφύγετε επίσης να έρθετε ακριβώς στις ώρες 10 ή 11, όταν θα γίνεται (για 4-5 λεπτά) η αλλαγή των καταλόγων.

Αν θέλετε να προμηθευτείτε επιπλέον ποσότητες από αυτές που έχετε παραγγείλει (για σας ή για λογαριασμό κάποιου άλλου) δηλώστε το στη γραμματεία πριν παραλάβετε την εκτυπωμένη παραγγελία. Θα εξυπηρετηθείτε αμέσως από την γραμματεία, εφόσον βέβαια υπάρχουν διαθέσιμες ποσότητες. Πρόθεσή μας είναι, για την διεκπεραίωση αυτών των διορθώσεων, να υπάρχουν 2 επιπλέον εθελοντές ώστε να μην καθυστερεί η παραλαβή των υπολοίπων παραγγελιών.

Από πλευράς εθελοντών θα γίνει το ανθρωπίνως δυνατόν να μην υπάρχουν καθυστερήσεις. Μπορείτε να βοηθήσετε δηλώνοντας την εθελοντική συμμετοχή σας στην απευθείας διάθεση. Στην αριστερή πλευρά της ιστοσελίδας υπάρχει η Φόρμα Εθελοντών για 3/10/2015, χρησιμοποιήστε τη για την εγγραφή σας.

Η συνεργασία δύο ή τριών καταναλωτών για ενιαία παραλαβή παραγγελιών διευκολύνει τη διανομή. Σ' αυτή την περίπτωση επιλέξτε εσείς την ώρα παραλαβής που αντιστοιχεί σε μία από αυτές τις παραγγελίες.

Στη γραμματεία θα υπάρχουν άλλοι δύο εθελοντές (με τρίτο υπολογιστή) για την διεκπεραίωση των παραγγελιών που έχετε αναλάβει και έπρεπε να παραληφθούν σε διαφορετική ώρα. Αν το γνωρίζετε από πριν μπορείτε να το δηλώσετε είτε στη φόρμα είτε στέλνοντας email.

Παρακαλείστε να προσέλθετε στα ταμεία με το ακριβές αντίτιμο ανά προμηθευτή για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις.

Παράλληλες δράσεις - Συλλογές ειδών

Στον ίδιο χώρο, όπως κάθε φορά, θα γίνει συλλογή τηγανέλαιου, για την ανταλλαγή του με προϊόντα που κατόπιν θα δοθούν δωρεάν σε ιδρύματα, και πλαστικών καπακιών για το Σύλλογο Παραπληγικών ώστε να ενισχύσουμε τη συλλογή του, η οποία αποφέρει προμήθεια αμαξιδίων.

Θα γίνει επίσης συλλογή Φαρμάκων με λήξη μετά τον 3ο/2016. Μετά το κλείσιμο του κοινωνικού ιατρείου της Λαμίας (και μέχρι να υπάρξουν νεότερες εξελίξεις σ' αυτό το ζήτημα) τα φάρμακα παραδίδονται στους Ενεργούς Πολίτες Λάρισας, οι οποίοι σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας έχουν ιδρύσει και διατηρούν το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης στη Λάρισα.

Ειδικά σ' αυτή τη διάθεση θα γίνει και συλλογή ιματισμού και συσκευασμένων τροφίμων μακράς διάρκειας για τους προόσφυγες, τα οποία θα προωθηθούν σε εθελοντικές δομές που τους στηρίζουν. Θα ακολουθήσει και άλλη σχετική ανακοίνωση.

Τέλος, η συλλογή σχολικών ειδών, σε συνεργασία με τοιυς συλλόγους εκπαιδευτικών, θα γίνει σε ειδική εκδήλωση το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας.

Από το  "ΚΑΣΤΡΟ Αλληλεγγύης – Χωρίς Μεσάζοντες ΛΑΜΙΑΣ".

 

 (*) Η ποσότητα θα είναι μέχρι 10% της συνολικής παραγγελίας. Η φόρμα θα κλείσει όταν συμπληρωθεί ποσότητα 700 κιλών για το συγκεκριμένο είδος και θα ξανανοίξει ανάλογα με την εξέλιξη των παραγγελιών πατάτας.

(**) Κατόπιν συμφωνίας μας με τον παραγωγό η παραγγελία θα εκτελεστεί αν οι παραγγελίες είναι τουλάχιστον 10 τόνοι. Είναι κατανοητό από την πλευρά μας ότι με την τιμή που έχουμε συμφωνήσει δεν είναι συμφέρουσα η μεταφορά για μικρότερη ποσότητα. Ελπίζουμε ότι η συμμετοχή θα είναι τέτοια ώστε η παραγγελία να ολοκληρωθεί.