Ανακοίνωση για την 24η απευθείας διάθεση

Σας ενημερώνουμε ότι η 24η απευθείας διάθεση προϊόντων, που είχε προγραμματιστεί για το προηγούμενο Σάββατο και αναβλήθηκε, θα γίνει το άλλο Σάββατο 20/2/2016.

Τόσο στη συνεδρίαση της συντονιστικής ομάδας όσο και στην 11η ανοιχτή συνέλευση της κίνησης, η οποία έγινε την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου (*), επανεξετάστηκαν όλα τα τελευταία δεδομένα και συζητήθηκαν εκτενώς.

Αποφασίσαμε όλοι μαζί να παραμείνουμε αλληλέγγυοι στις κινητοποιήσεις των αγροτών που κλιμακώνονται αυτό το Σαββατοκύριακο και να ορίσουμε τη διάθεση για το επόμενο Σάββατο. Προσπαθούμε έτσι να εξασφαλίσουμε στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό την άρτια διάθεση, με τη συμμετοχή όλων των παραγωγών, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Οι παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί συνεχίζουν να ισχύουν. Θα υπάρξει κάποιο διάστημα (με ανοιχτή τη φόρμα) που θα γίνονται δεκτές και άλλες (νέες) παραγγελίες. Σ' εκείνο το διάστημα θα γίνονται δεκτές (με email ή τηλεφωνικά) και τροποποιήσεις ή ακυρώσεις των ήδη καταχωρημένων παραγγελιών.

Ήδη έχουν ενημερωθεί όσοι είχαν παραγγείλει και έχουν δηλώσει email και θα ενημερωθούν οι υπόλοιποι με sms επόμενες ημέρες.

Ευχαριστούμε πολύ όλα τα μέλη για τη συμπαράσταση-συμμετοχή τους στη συνέχιση της δύσκολης προσπάθειας των απευθείας διαθέσεων ντόπιων προϊόντων και για την κατανόηση που έδειξαν και δείχνουν για την αναστάτωση που πρόσκαιρα δημιουργείται.

(*) Ευχαριστούμε όλους για την παρουσία τους στην ανοιχτή συνέλευση. Ιδιαίτερα όσους ήρθαν για πρώτη φορά ανταποκρινόμενοι στη σχετική πρόσκληση. Βέβαια για άλλη μια φορά θεωρούμε μικρή τη συμμετοχή σε σχέση με τα 800 emails και τα 500 sms που είχαν αποσταλεί.

Ο πρώτος στόχος της κίνησης είναι η ανάπτυξη της συλλογικότητας και όχι η ανακύκλωση των ίδιων και των ίδιων εθελοντών. Νομίζουμε ότι περισσότεροι έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν στην κοινή προσπάθεια. Εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι τρία χρόνια μετά είμαστε μακριά από αυτό τον στόχο.