Προγραμματισμός Διάθεσης Προϊόντων για Σεπτέμβριο 2013

 

Η κίνηση «ΚΑΣΤΡΟ Αλληλεγγύης - Χωρίς Μεσάζοντες ΛΑΜΙΑΣ» προγραμματίζει για το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013 την τέταρτη απευθείας διάθεση προϊόντων. Για την προετοιμασία της θα ακολουθηθούν οι παρακάτω διαδικασίες:

 

Δημοσκόπηση για την επιλογή των προς διάθεση προϊόντων

 Για την επιλογή των προϊόντων που θα περιλαμβάνει η τέταρτη διάθεση, ξεκίνησε στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας μας ηλεκτρονική ψηφοφορία η οποία θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Αυγούστου. Μπορείτε να ψηφίσετε μέχρι 4 προϊόντα. Τα προς ψήφιση προϊόντα, είναι τα εξής:

 Αλεύρι, Πατάτες, Ρύζι, Ελαιόλαδο, Τυρί, Παραδοσιακά, Ζυμαρικά, Κρεμμύδια, Φακές, Φασόλια, Ρεβίθια, Μέλι, Κρασί, Τσίπουρο, Μπύρα, Απορρυπαντικά και Χαρτικά

 

Δηλώσεις ενδιαφέροντος παραγωγών με κατάθεση προσφορών

Καλούμε τους παραγωγούς των παραπάνω προϊόντων να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 6:00 μ.μ., δίνοντας τα στοιχεία τους και τις προσφορές τους μέσω της ηλεκτρονικής Φόρμας Παραγωγών στο αριστερό μέρος της ιστοσελίδας και στέλνοντας αναλυτικά τις προσφορές μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά (βεβαιώσεις καλλιέργειας, πιστοποιητικά, εργαστηριακές αναλύσεις) στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: XMLamias@gmail.com

Επιλογή προϊόντων

Η επιλογή των προϊόντων της επόμενης απευθείας διάθεσης θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης σε συνάρτηση με τη διαθεσιμότητα βάσει του όρου που θέτουμε περί αποκλειστικά ντόπιων και ελληνικών προϊόντων, με τις πιστοποιήσεις ποιότητας και παραγωγής που δίνονται και με τις τιμές που θα προσφερθούν.

Ανακοίνωση επιλεγμένων προϊόντων & παραγγελίες

Μετά τη συνεδρίαση της Συντονιστικής της 3ης Σεπτεμβρίου, θα ανακοινωθούν τα προς διάθεση προϊόντα και η προθεσμία των παραγγελιών, οι οποίες θα είναι κυρίως ηλεκτρονικές μέσω της Φόρμας στην ιστοσελίδα μας. Σχετική νέα αναλυτική ανακοίνωση, θα εκδοθεί τότε.

Παράλληλες δράσεις διάθεσης Σεπτεμβρίου

Για την έγκαιρη ενημέρωση και προετοιμασία των φίλων της κίνησης, ανακοινώνουμε ότι κατά τη διάθεση θα συλλέξουμε: φάρμακα για το Κοινωνικό Ιατρείο, τηγανέλαιο για την ανταλλαγή του με προϊόντα που κατόπιν θα δοθούν δωρεάν σε ιδρύματα και πλαστικά καπάκια για το Σύλλογο Παραπληγικών ώστε να ενισχύσουμε τη συλλογή του που αποφέρει προμήθεια αμαξιδίων.

 

Η Συντονιστική Ομάδα

 

Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιστοσελίδα  : http://www.kastrolamias.gr

Τηλέφωνο   : 6985603574