Πρόγραμμα 5ης Πανελλαδικής συνάντησης πρωτοβουλιών "Χωρίς μεσάζοντες"


5η Πανελλαδική συνάντηση κινήσεων ΧΜ

 
Το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016, θα πραγματοποιηθεί η 5η Πανελλαδική Συνάντηση των Πρωτοβουλιών «Χωρίς Μεσάζοντες», στο Κωσταλέξι Λαμίας.

Έχουμε τη χαρά και την τιμή ως «Κάστρο Αλληλεγγύης – Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας» να είμαστε οι οικοδεσπότες και ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή πρωτοβουλίες πολιτών από Βόλο, Λάρισα, Τρίκαλα, Κατερίνη και Αθήνα. Αναμένουμε και άλλες συμμετοχές από ομάδες που έχουν ενημερωθεί ηλεκτρονικά.

Καλούμε όλους όσους θέλουν να συμμετάσχουν, να δηλώσουν έγκαιρα πόσοι θα έρθουν από κάθε εθελοντική ομάδα ώστε να γίνει η σχετική προετοιμασία. Για τον σκοπό αυτό στην ιστοσελίδα www.kastrolamias.gr έχει ανοίξει Φόρμα Δηλώσεων Συμμετοχής. Στο μενού "Χωρίς μεσάζοντες" της ιστοσελίδας θα βρείτε τη Φόρμα καθώς και τη λίστα των συμμετοχών που έχουν δηλωθεί. Δείτε επίσης τις Οδηγίες για τη διαδρομή στο σχετικό αρχείο.

Το πρόγραμμα της ημερίδας είναι το εξής:

         10:00 – 10:30        Προσέλευση – Καφές – Γνωριμία νέων συμμετεχόντων

         10:30 – 13:30        Συζήτηση πρώτο μέρος (Ενημέρωση - Απολογισμός - Προτάσεις)

         13:30 – 14:30        Φαγητό και συζήτηση – Προετοιμασία σχεδίου ψηφίσματος

         14:30 – 16:30        Συζήτηση δεύτερο μέρος (Αποφάσεις για τη συνέχιση - Ψήφισμα)

Το κάλεσμα απευθύνεται προς τις εθελοντικές ομάδες «Χωρίς Μεσάζοντες» όλης της χώρας, που με τη δράση τους εδώ και 4 χρόνια στηρίζουν τις τοπικές κοινωνίες και την ελληνική παραγωγή.

Αντικείμενο συζήτησης θα αποτελέσουν η ενίσχυση της δικτύωσης των ομάδων και τα αιτήματα του πανελλαδικού κινήματος, καθώς και ο αναμενόμενος νόμος για τις Αγορές Παραγωγών, που προσανατολίζεται σε σαφή περιορισμό της ελευθερίας στην διακίνηση των ελληνικών αγροτικών προϊόντων και τη δράση των κινημάτων. Η σημερινή κυβέρνηση συνεχίζει απροκάλυπτα πλέον το έργο της προηγούμενης! Οι πρωτοβουλίες πολιτών «Χωρίς Μεσάζοντες» νοιώθουν μεγάλη πικρία για τους κυβερνητικούς χειρισμούς και ετοιμάζονται να δώσουν τη δική τους απάντηση.

Είναι επιτακτική η ανάγκη αλληλέγγυας συνεργασίας όλων των εθελοντικών ομάδων, ώστε να στηριχθεί και να συνεχιστεί η προσπάθεια του πανελλαδικού κινήματος «Χωρίς Μεσάζοντες», να στηριχθούν οι τοπικές κοινωνίες και η ελληνική παραγωγή.

Η Συντονιστική Ομάδα

Ιστοσελίδα                  : www.kastrolamias.gr

Επικοινωνία ηλεκτρονική: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επικοινωνία τηλεφωνική : 6985603574 (WhatsUp) & 6906981623 (Free2Go)