Απολογισμός διάθεσης 17ης Δεκεμβρίου 2016

 


Καλή Χρονιά από τους εθελοντές του "Κάστρου Αλληλεγγύης"


Απολογισμός 30ης απευθείας διάθεσης προϊόντων


Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου η 30η απευθείας διάθεση προϊόντων, η οποία περιλάμβανε: φιστίκια κελυφωτά, πατάτες, τυρί, αλεύρι, πορτοκάλια, μανταρίνια, λεμόνια, φασόλια γίγαντες, σύκα ξερά και μέλι. Όλα επιλεγμένα άριστα ελληνικά προϊόντα, σε εξαιρετικές τιμές.

Ήταν από τις μεγαλύτερες σε προϊόντα και παραγγελίες διαθέσεις, που παρά τις καιρικές συνθήκες ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, χωρίς καμία καθυστέρηση. Η συμμετοχή πολλών εθελοντών που στελέχωσαν επαρκώς όλα τα πόστα με άψογη εξυπηρέτηση, ήταν καθοριστική.

Έγινε συλλογή φαρμάκων, πλαστικών καπακιών και τηγανέλαιου. Τα φάρμακα δόθηκαν στη δράση «Άστεγος για μια μέρα», που πραγματοποιείται στην Πλατεία Πάρκου κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες.

Επίσης, συνεχίστηκε η προσπάθεια για την υποστήριξη οικογενειών της περιοχής μας που έχουν ανάγκη. Τώρα, εκτός από τη συλλογή τυποποιημένων τροφίμων δόθηκε η δυνατότητα να προσφέρει κάποιος μέσα από τη Φόρμα Παραγγελιών ποσότητες συγκεκριμένης αξίας τριών από τα διαθέσιμα είδη: Προσφορά 0,5 ή 1  σε πατάτες ή αλεύρι και Προσφορά 1 ή 2 € σε μέλι. 

Υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση στο νέο εγχείρημα και βάσει των συνολικών προσφορών ανά είδος μας παραδόθηκαν από τους αντίστοιχους παραγωγούς 200 κιλά πατάτες, 100 κιλά αλεύρι και 10 κιλά μέλι! Επιπλέον αυτών, οι παραγωγοί πρόσφεραν πατάτες, πορτοκάλια, μανταρίνια, μέλι και γίγαντες. Μαζί και με τις προσφορές σε τυποποιημένα τρόφιμα, έγινε η κατανομή και ήδη παραδόθηκαν σε 35 οικογένειες που είχαν δηλωθεί, προσφέροντας σημαντική βοήθεια, ιδίως αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Ευχαριστούμε από την καρδιά μας, όλους όσους αγκάλιασαν αυτή την καινούργια προσπάθεια!

Είναι ένας ευέλικτος τρόπος, προσιτός οικονομικά, για να προσφέρουμε ένα ή δύο κιλά προϊόντα, δίνοντας ένα μικρό μέρος της εξοικονόμησης που έχουμε με την αγορά των προϊόντων «Χωρίς μεσάζοντες». Και η μικρή προσφορά του καθενός γίνεται τεράστια όταν αθροίζεται. Μεγάλη βοήθεια για όσους αδυνατούν να προμηθευτούν προϊόντα ακόμη και σ’ αυτές τις οικονομικές τιμές. Εφαρμόστηκε πιλοτικά και το αποτέλεσμα οδηγεί στην καθιέρωση αυτού του τρόπου προσφορών.

Στην ιστοσελίδα έχει αναρτηθεί η Φόρμα Αξιολόγησης για 17/12/2016. Η αξιολόγηση είναι φυσική συνέχεια της παραγγελίας, σημαντική για τη διατήρηση της ποιότητας και τη διαρκή βελτίωση. Όλες οι γνώμες φαίνονται στη Λίστα αξιολόγησης για 17/12/2016, με απόκρυψη προσωπικών στοιχείων.

Η επόμενη διάθεση προγραμματίζεται για το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου με: Ελαιόλαδο, Ακτινίδια, Όσπρια, Τυριά κίτρινα, Παραδοσιακά Ζυμαρικά, Φιστίκια αράπικα, Καλαμπόκι για Ποπ-Κορν, Φυσικά καθαριστικά ΒΙΟΜΕ. Με περίοδο παραγγελιών 18 Ιανουαρίου έως 1 Φεβρουαρίου. Θα εκδοθεί εγκαίρως σχετική αναλυτική ανακοίνωση, με τα προϊόντα που θα εξασφαλιστούν τελικά και τις παράλληλες δράσεις.

Στο www.kastrolamias.gr υπάρχει συνεχής ενημέρωση για όλες τις δράσεις, εκεί είναι μονίμως αναρτημένη και η Φόρμα Παραγωγού για την υποβολή προσφορών προϊόντων. Μονίμως ανοιχτά για οποιονδήποτε θελήσει άμεση επικοινωνία, είναι το email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  και τα τηλέφωνα 6985603574 (Cosmote WU), 6947081904 (Vodafone CU) & 6906981623 (Wind F2G).

Με ευχές για το νέο Έτος

οι Εθελοντές του Κάστρου Αλληλεγγύης

Ιστοσελίδα                       : www.kastrolamias.gr

Επικοινωνία ηλεκτρονική: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επικοινωνία τηλεφωνική : 6985603574 (What's Up) - 6947081904 (CU) - 6906981623 (Free2Go)