Ανοιχτή Συνέλευση

Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου και ώρα 7:00 μ.μ., στην Αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Στερεάς (ΤΕΕ), Πλατεία Ελευθερίας 3, 4ος όροφος, στην τέταρτη ανοιχτή συνέλευση της κίνησης «ΚΑΣΤΡΟ Αλληλεγγύης - Χωρίς Μεσάζοντες ΛΑΜΙΑΣ».

1) Ενημέρωση - Απολογισμός (σύντομο ιστορικό ίδρυσης, ενημέρωση για τις μέχρι τώρα διαθέσεις προϊόντων, τις παράλληλες δράσεις και συζήτηση πάνω στον απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας της κίνησης, για συνοπτικό πίνακα στοιχείων πατήστε εδώ).

2) Διεύρυνση της κίνησης – Αύξηση εθελοντών (Προτάσεις για τη διεύρυνση της κίνησης, συνεργασία με άλλους φορείς, πρόσκληση και άλλων εθελοντών για τις αυξανόμενες ανάγκες προετοιμασίας και υλοποίησης των απευθείας διαθέσων).

3) Άλλες δράσεις αλληλεγγύης (Προτάσεις για συνδυασμό των απευθείας διαθέσεων με άλλες δράσεις, όπως μέχρι τώρα έγινε με τη συλλογή φαρμάκων, τηγανέλαιου και πλαστικών καπακιών).

4) Εκλογή νέας συντονιστικής ομάδας (Η ανανέωση της συντονιστικής ομάδας ανά τακτά χρονικά διαστήματα, με την είσοδο νέων μελών και την εναλλαγή των παλιότερων είναι μία από τις αρχές της κίνησης).

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συνέχιση και διεύρυνση του εγχειρήματος είναι η ενεργή συμμετοχή των πολιτών, με την προσφορά εθελοντικής εργασίας, και των παραγωγών, με την απευθείας διάθεση σε λογικές τιμές των προϊόντων τους. Ο εθελοντισμός και η αλληλεγγύη μπορούν να αποτελέσουν θεμέλια για μια πραγματικά βιώσιμη πρωτογενή ανάπτυξη από τη βάση.

Για την καλύτερη και ουσιαστική προετοιμασία της συνέλευσης, στείλτε τις προτάσεις σας στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .