Παραγγελίες Προϊόντων για 11 Μαΐου 2013

Σας καλωσορίζουμε, ένα και πλέον μήνα μετά την πρώτη μας ανοιχτή συνέλευση (*)στον ιστότοπο www.kastrolamias.gr, όπου θα "στεγάζονται" οι δράσεις της κίνησης (**):

«ΚΑΣΤΡΟ Αλληλεγγύης – Χωρίς Μεσάζοντες ΛΑΜΙΑΣ».

Σας ενημερώνουμε ότι συνεχίζονται μέχρι την Παρασκευή 10 Μαΐου 2013 και ώρα 11 π.μ. οι παραγγελίες για τα τοπικά ελληνικά προϊόντα: Ρύζι, Αλεύρι και Φακές. Οι παραγγελίες γίνονται διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που υπάρχει στην αριστερή πλευρά της ιστοσελίδας μας (www.kastrolamias.gr),  τηλεφωνικά τις καθημερινές στo τηλέφωνo 6985603574 - What’s Up  (6 έως 9 το απόγευμα) καθώς και επιτόπου καταγραφή παραγγελιών τις ημέρες Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη 7-9 μ.μ. στον προθάλαμο του Εργατικού κέντρου.

Η διανομή θα γίνει στο Parking απέναντι από την είσοδο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, το Σάββατο 11 Μαΐου 2013 και από ώρα 9 π.μ. έως 1 μ.μ. με τον παρακάτω τρόπο:

Όσων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Α - Λ :   στις ώρες   9:00-10:30

Όσων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Μ -Ω :   στις ώρες 10:30-12:00

Ανεξαρτήτως αρχικού γράμματος επωνύμου στις ώρες 12:00 - 12:30  (χρησιμοποιήστε το σε εξαιρετικές περιπτώσεις)

Για όσους δεν θα έχουν παραγγείλει στις ώρες 12:30 - 13:00

Η σωστή διανομή απαιτεί από όλους μας την τήρηση του παραπάνω προγράμματος. Παρακαλείστε να προσέλθετε στα ταμεία με το ακριβές αντίτιμο για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις.

Στον ίδιο χώρο θα γίνει και συλλογή Φαρμάκων που δεν έχουν λήξει για το κοινωνικό ιατρείο.

Προέλευση - Τιμές Προϊόντων

- Ρύζι νυχάκι από την Ανθήλη στην τιμή των 4,5 ευρώ / 5κιλο, σε συσκευασία των 5 κιλών (0,9 ευρώ / κιλό) - παραγωγός Χόντου - Βλάχου Χρυσούλα..

- Αλεύρι μαλακό τύπου 70% από τους Μύλους Τσεκούρα, στην τιμή των 3 ευρώ / 5κιλο, σε συσκευασία των 5 κιλών (0,60 ευρώ/κιλό) και στην τιμή των 5,5 ευρώ / 10κιλο, σε συσκευασία των 10 κιλών (0,55 ευρώ / κιλό).

- Αλεύρι σκληρό τύπου Μ από τους Μύλους Τσεκούρα, στην τιμή των 3 ευρώ / 5κιλο, σε συσκευασία των 5 κιλών (0,60 ευρώ/κιλό), στην τιμή των 5,5 ευρώ / 10κιλο, σε συσκευασία των 10 κιλών (0,55 ευρώ / κιλό) και στην τιμή των 12,5 ευρώ / 25κιλο, σε συσκευασία των 25 κιλών (0,50 ευρώ / κιλό).

- Φακές από Χαλκιάδες Φαρσάλων στην τιμή των 2,5 ευρώ / 2κιλο, σε συσκευασία των 2 κιλών (1,25 ευρώ / κιλό) - παραγωγός Δαμιανός Δαμιανίδης.

Σας προτρέπουμε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας από την ιστοσελίδα και να βοηθήσετε όσους δεν μπορούν ή δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Από το  "ΚΑΣΤΡΟ Αλληλεγγύης – Χωρίς Μεσάζοντες ΛΑΜΙΑΣ".

(*) Η ανάγκη να προχωρήσουμε σε πράξεις, πέρα από λόγια, μας οδήγησε στην γρήγορη οργάνωση της πρώτης μας δράσης. Ζητάμε την κατανόησή σας για την πρώτη "εσπευσμένη" εμφάνιση του ιστοτόπου μας και υποσχόμαστε τη συνεχή βελτίωσή του. Η τεχνική βοήθεια και η μεταφορά εμπειρίας από την κίνηση "Άνωση - εθελοντές Βόλου" υπήρξε πολύτιμη στα πρώτα μας βήματα.

(**) Ποιοι είμαστε

Η κίνηση «ΚΑΣΤΡΟ Αλληλεγγύης – Χωρίς Μεσάζοντες ΛΑΜΙΑΣ» είναι μέλος του πανελλαδικού δικτύου πρωτοβουλιών «Χωρίς Μεσάζοντες». Είναι ανοιχτή σε όλους, δεν εξαρτάται από κανένα πολιτικό ή άλλο φορέα και αποτελεί σημείο επαφής πολιτών, οι οποίοι μέσω της εθελοντικής προσφοράς έχουν ως στόχο:

1) Την ανάπτυξη πνεύματος και βιώσιμων δομών αλληλεγγύης και συνεργασίας.

2) Την ενίσχυση, ανάπτυξη και προώθηση της ντόπιας παραγωγής.

3) Την απ’ ευθείας διάθεση φθηνών ποιοτικών προϊόντων στους καταναλωτές.

Η κίνηση «ΚΑΣΤΡΟ Αλληλεγγύης – Χωρίς Μεσάζοντες ΛΑΜΙΑΣ» δεν είναι οργανωμένη στα πρότυπα ενός συμβατικού συλλόγου, σωματείου ή ΜΚΟ. Τα μέλη της είναι ισότιμα και δεν υπάρχει μόνιμος διαχωρισμός καθηκόντων. Είναι ανοιχτή σε κάθε ευαισθητοποιημένο συμπολίτη, που θέλει να πάρει μέρος στις πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις της. Μέλος της κίνησης θεωρείται ο/η πολίτης που συμφωνεί με τις γενικές αρχές της και συμμετέχει ενεργά στη λήψη και στην εκτέλεση των αποφάσεων.

Η κίνηση «ΚΑΣΤΡΟ Αλληλεγγύης – Χωρίς Μεσάζοντες ΛΑΜΙΑΣ» δεν έχει προϋπολογισμό, αρνείται να διαχειριστεί χρήματα ή να δεχτεί οποιαδήποτε ενίσχυση σε χρήμα. Οι υλικές ανάγκες των δράσεών της καλύπτονται είτε από τα ίδια της τα μέλη είτε από τη διάθεση των απαιτούμενων μέσων - υλικών από τρίτους. Όλες οι δράσεις της θα «στεγάζονται» στον ιστότοπο: www.kastrolamias.gr

Πάγια αρχή της κίνησης «ΚΑΣΤΡΟ Αλληλεγγύης – Χωρίς Μεσάζοντες ΛΑΜΙΑΣ» είναι η κομματική της ανεξαρτησία, κάτι που θα επιδιωχθεί να διαφυλαχθεί με κάθε τρόπο.

Καλούμε όλους τους ανεξάρτητους ελεύθερους Λαμιώτες, που είναι αποφασισμένοι να προσφέρουν κομμάτι από την καθημερινότητά τους για να πάρουμε όλοι μαζί την ζωή μας στα χέρια μας, να ενταχθούν στην κίνηση «ΚΑΣΤΡΟ Αλληλεγγύης – Χωρίς Μεσάζοντες ΛΑΜΙΑΣ».