Απολογισμός διάθεσης 4ης Απριλίου 2015Καλό Πάσχα και Αναστάσιμο Μέλλον

με Αλληλεγγύη και Συλλογικούς Αγώνες!

Από τους Εθελοντές του «Κάστρου Αλληλεγγύης»


Πραγματοποιήσαμε το Σάββατο 4 Απριλίου τη 18η απευθείας διάθεση προϊόντων. Περιλάμβανε τυρί, πατάτες, αλεύρι, ζυμαρικά και μέλι, όλα επιλεγμένα προϊόντα αποκλειστικά από παραγωγούς της Φθιώτιδας, σε εξαιρετικές τιμές ειδικά για το κίνημα Χωρίς Μεσάζοντες.

Συνεχίστηκαν οι καθιερωμένες συλλογές φαρμάκων για εθελοντικές δομές υγείας, τηγανέλαιου για ανταλλαγή με προϊόντα προς δωρεά και πλαστικών καπακιών για τον Σύλλογο Παραπληγικών.

Ήταν μια διάθεση με μεγάλη συμμετοχή νέων εθελοντών που μας γέμισε αισιοδοξία για το μέλλον.

Επίσης, ήταν η δεύτερη διάθεση στην οποία παρέλαβαν προϊόντα μόνο όσοι είχαν παραγγείλει. Και αυτή διεξήχθη χωρίς καθυστερήσεις, επιβεβαιώνοντας τη σημασία των έγκαιρων παραγγελιών.

Υπήρξαν πάλι κάποιοι που ζήτησαν να προμηθευτούν χωρίς παραγγελία, μερικοί επιτακτικά και δημιουργώντας εντάσεις. Ενημερώνουμε συνεχώς εδώ και τέσσερις μήνες ότι θα προχωρήσουμε μόνο με προπαραγγελίες, δεχόμενοι επιτόπου συμπληρώσεις μόνο από όσους έχουν παραγγείλει. Ελπίζουμε να προσαρμοστούν κι αυτοί οι λίγοι που επιμένουν να παραβλέπουν τη διαδικασία.

Μέχρι την επόμενη διάθεση, θα υπάρχει στην ιστοσελίδα μας η Φόρμα Αξιολόγησης για τη 18η διάθεση. Είναι κάτι που καθιερώθηκε, με σκοπό τη διατήρηση υψηλής ποιότητας και τη διαρκή βελτίωση της Κίνησης. Καλούμε όσους προμηθεύονται προϊόντα να καταθέτουν τη γνώμη τους, θεωρώντας την αξιολόγηση φυσική συνέχεια της παραγγελίας τους.

Συνεχίζουμε προγραμματίζοντας την επόμενη απευθείας διάθεση για το Σάββατο 9 Μαΐου, που θα περιλαμβάνει Απορρυπαντικά, Χαρτικά, Πορτοκάλια, Όσπρια, Ξηρούς Καρπούς και ίσως Πατάτες. Θα ανακοινωθεί εγκαίρως, με αναμενόμενη έναρξη παραγγελιών στις 22 Απριλίου.

Καλούμε να συμμετέχουν ενεργά όλο και περισσότεροι συμπολίτες στη διοργάνωση των δράσεων, για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε τις υπάρχουσες και να αναπτύξουμε πολύπλευρες νέες. Γι’ αυτό τον σκοπό, είναι μονίμως διαθέσιμη Φόρμα Εγγραφής Εθελοντή-Μέλους στην ιστοσελίδα μας.

Στο www.kastrolamias.gr υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την κίνηση, εκεί είναι διαθέσιμη και η ηλεκτρονική Φόρμα Παραγωγού για την κατάθεση προσφορών προϊόντων. Επίσης, το email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  και τα τηλέφωνα 6985603574 & 6906981623, είναι στη διάθεση όλων για εκτενέστερη και άμεση επικοινωνία.

Ευχόμαστε Καλό Πάσχα και Αναστάσιμο Μέλλον με Αλληλεγγύη και Συλλογικούς Αγώνες!

Η Συντονιστική Ομάδα

Ιστοσελίδα                   : www.kastrolamias.gr

Επικοινωνία ηλεκτρονική: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επικοινωνία τηλεφωνική : 6985603574 (WhatsUp) & 6906981623 (Free2Go)