Ολοκλήρωση παραγγελιών - Απευθείας διάθεση προιόντων Σάββατο 8-6-2013

 

Ολοκληρώθηκαν οι παραγγελίες για το Σάββατο 8-6-2013.

Η απευθείας διάθεση θα γίνει στον χώρο του Parking απέναντι από την κύρια είσοδο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας. Η είσοδος στο χώρο θα γίνεται από την οδό Φιλίας, η οδός που χωρίζει το Parking από τον κύριο χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας. Παρακαλείσθε να έλθετε σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Όσων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Α - Ι :   στις ώρες   9:00-10:00
Όσων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Κ - Νστις ώρες 10:00-11:00
Όσων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Ξ - Ωστις ώρες 11:00-12:00

Ανεξαρτήτως αρχικού γράμματος επωνύμου στις ώρες 12:00 - 12:30  (χρησιμοποιήστε το σε εξαιρετικές περιπτώσεις)
Για όσους δεν έχουν παραγγείλει στις ώρες 12:30 - 13:00

Η σωστή διανομή απαιτεί από όλους μας την τήρηση του παραπάνω προγράμματος. Η συνεργασία δύο ή τριών καταναλωτών για ενιαία παραλαβή παραγγελιών διευκολύνει τη διανομή. Σ' αυτή την περίπτωση επιλέξτε την ώρα παραλαβής που σας εξυπηρετεί και αντιστοιχεί σε μία από αυτές τις παραγγελίες. Παρακαλείστε να προσέλθετε στα ταμεία με το ακριβές αντίτιμο ανά προμηθευτή για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις.

Στην είσοδο εθελοντές της κίνησης θα σας πληροφορούν για τη θέση που πρέπει προσωρινά να σταθμεύσετε. Μπορείτε να δείτε, πιο κάτω, και το σχετικό σχεδιάγραμμα.

Στην δεξιά πλευρά της εισόδου βρίσκεται η Γραμματεία όπου θα σας παραδοθεί μία εκτύπωση της παραγγελίας που έχετε ήδη κάνει. Αυτή θα περιλαμβάνει, σε ένα χαρτί, ένα στέλεχος και τρία αποκόμματα (ένα για κάθε προμηθευτή).
Θα σας δοθεί επίσης ένα "ψηφοδέλτιο" μέσα από το οποίο μπορείτε να εκφράσετε την προτίμησή σας για το χρόνο διοργάνωσης της επόμενης απευθείας διάθεσης προϊόντων και για τα είδη των προϊόντων που επιθυμείτε. Η δημοσκόπηση θα συνεχιστεί και ηλεκτρονικά για 3 ημέρες.

Με την εκτυπωμένη παραγγελία στο χέρι θα πάτε δίπλα στα ταμεία των παραγωγών/προμηθευτών όπου θα πληρώσετε θα πάρετε και τις σχετικές αποδείξεις, οι οποίες θα επικολληθούν (από εθελοντή της κίνησης) πάνω στο στέλεχος της εκτύπωσης.

Αμέσως δίπλα θα γίνεται η συλλογή φαρμάκων για το κοινωνικό ιατρείο.

Στη συνέχεια θα μπείτε στο αυτοκίνητό σας και θα κατευθυνθείτε προς τις θέσεις παραλαβής των προϊόντων από τα φορτηγά. Η σειρά παραλαβής τους θα είναι: πατάτες, ζυμαρικά, απορρυπαντικά. Σε κάθε θέση με την παραλαβή θα αποκόπτεται (από εθελοντή της κίνησης) και ένα απόκομμα από την εκτυπωμένη παραγγελία σας.

Σε περίπτωση που υπάρχει για κάποιο διάστημα μεγάλη κίνηση, υπάρχει η πρόβλεψη για δύο σειρές και από τις δύο πλευρές των φορτηγών. Τότε θα σας υποδειχθεί από τους εθελοντές της κίνησης να σταθμεύσετε στην κατάλληλη πλευρά ανάλογα με τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει ώστε να εξυπηρετηθείτε γρήγορα στη συνέχεια.

Η έξοδος θα γίνεται από την απέναντι πλευρά της εισόδου, δίπλα από το βενζινάδικο του Βερόπουλου.

Η συντονιστική ομάδα

 

Μεγέθυνση