Δέκα Χρόνια Κάστρο Αλληλεγγύης

 

Εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη του Γιάννη Αλμπάνη

Η κίνηση «Κάστρο Αλληλεγγύης – Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας», με τη συνδρομή άλλων συνεργαζόμενων κινήσεων, εθελοντών και παραγωγών, διοργανώνει την:

Δευτέρα 3 Απριλίου 2023, στις 8μμ,

 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Λαμιέων, Λεωνίδου 9-11, εκδήλωση με θέμα:

«Δέκα Χρόνια Κάστρο Αλληλεγγύης»

 Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του φίλου, συντρόφου και συνοδοιπόρου μας Γιάννη Αλμπάνη. Έχουν προσκληθεί και θα συμμετέχουν:

  • Εθελοντές (1) από κινήσεις «Χωρίς μεσάζοντες» από άλλες πόλεις, ενημερώνοντάς μας για τη σημερινή κατάσταση και τις παράλληλες δράσεις τους,
  • Παραγωγοί (2) που τόσα χρόνια συνεργάστηκαν με το κίνημα «Χωρίς μεσάζοντες».

Θα γίνει σύντομη παρέμβαση με θέμα : «Ο ανθρωπολογικός τύπος της αυτενέργειας και της αλληλεγγύης», από μέλος της «Αποκοινού» συνέλευσης.

Θα γίνει σύντομη παρέμβαση και ενημέρωση για τις δραστηριότητες του «Ομίλου Φίλων του Δάσους Λαμίας», του οποίου μέλος ήταν ο Γιάννης.

Θα γίνει σύντομος απολογισμός, από εθελοντές μας, της δεκάχρονης διαδρομής και θα προβληθεί φωτογραφικό υλικό.

Φιλοδοξούμε, παράλληλα με την ανάδειξη της ανεκτίμητης προσφοράς του Γιάννη και της αφοσίωσής του στο συλλογικό, να ξεκινήσει μια συζήτηση για τις σημερινές ανάγκες και τις πρωτοβουλίες που είναι απαραίτητο αλλά και εφικτό να αναληφθούν.

Ενημερώνουμε ότι το 40ήμερο Μνημόσυνο θα γίνει την Κυριακή 2 Απριλίου στις 9:30 πμ στην Ξηριώτισσα (ναός νεκροταφείου) Λαμίας.

Οι εθελοντές και

η συντονιστική ομάδα

του Κάστρου Αλληλεγγύης

 

Ιστοσελίδα                       : www.kastrolamias.gr

Επικοινωνία ηλεκτρονική: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

(1) Αντί στεφάνων, σύμφωνα με την πρότασή μας, κατατέθηκαν ποσά για την ενίσχυση του αγώνα των πλημμυροπαθών του Κόμματος, από τους Ενεργούς Πολίτες Λάρισας και από το Εναλλακτικό Πολιτιστικό Εργαστήρι Κέρκυρας.

(2) Παρά την καθυστερημένη ενημέρωσή τους, πολλοί συνεργαζόμενοι παραγωγοί τίμησαν, με την παρουσία τους στην κηδεία, τον Γιάννη. Αρκετοί ήρθαν από άλλα μέρη, ακόμη και από Καστοριά.